
Ingridienser:
3-4 dl glutenfria havregryn
0,5 - 1 dl pumpafrön
0,5 - 1 dl sesamfrön skalade
2-3 msk fiberhusk
1/2 tsk salt
3-4 dl vatten
0,5 dl olivolja
Sätt ugnen på 150 grader (ok med lite högre temperatur, brödet blir krispigare bara). Blanda allt i en skål.
Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt och
lägg smeten på bakplåtspapperet. Lägg på ytterligare ett bakplåtspapper ovanpå degen. Platta ut degen/kavla till en jämn platta. Dra bort översta bakplåtspapperet.
Skär valfritt stora rutmönster med en kniv.
Grädda ca 40 min - en timme.
Ta ut och dela i bitar. Grädda ev en stund till på låg värme (50 grader)om du vill ha ett krispigare bröd. Servera med smör och ost eller tex jordnötssmör.